Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Zaposlitev v Švici, Avstriji, Nemčiji in UK

Dodan: 20.01.11 @21:59:01

Branko

Gost
Star sem 31 let. Sem drzavljan BiH z stalnim bivanjem v Sloveniji. Nujno potrebujem sluzbo v Nemciji, Svici, Avstriji. Delal sem kot monter, v avtomobilski industriji, varilec. Sem resen in delaven. 

Glede na to, da nimam Slo drzavljanstva ali je kako podjetje ki zaposluje tudi z stalnim bivanjem.

hvala vsem za odgovore

0     0

Lilla

Gost
Iščem kakršno koli delo v Avstriji, živim blizu meje (Bad Radkersburga) in govorim ter razumem nemško. Sem mlada in v dobri fizični kondiciji. Zaposlitev iščem aktivno, a žal neuspešno že nekaj mesecev, hodim osebno s CV-ji po hotelih, kmečkih turizmih, ... a vedno dobim isti odgovor - vas pokličemo ko bomo rabili oz. iskali nove delavce. Ne dobim pa nobenega klica. Delala bi kot pomivalka posode, sobarica, čistilka ali pa bi šla obirat grozdje, jabolka idr. - karkoli takega za kar se ne zahteva posebne izobrazbe in certifikatov. Sem RESNA, DELAVNA in ZANESLJIVA! Imam lasten prevoz. 

Delo sem iskala že tudi preko agencije, ki pošilja kontakte avstrijskih delodajalcev proti plačilu (vnaprej!), a neuspešno! Od znancev marsikdo več noče nikomur pomagati, ker kot slišim imajo slabe izkušnje z "rihtanjem" dela znancem/sorodnikom, ki se niso izkazali kot resni, resni pa zaradi tega ne dobimo priložnosti, ker noben več ne upa posredovati informacije ali povedati dobro besedo za koga. :-(

Hvaležna bom torej za kakršen koli namig ali informacijo na mail: mini.lily90@gmail.com

0     0

doris

Gost
kontaktirajte nas na email ales81kolaric@gmail.com lp 

0     0

piuma

Gost
Ojla, poglej na EURES -ov portal. Tam lahko izbiraš državo in zaposlitev.Največ povpraševanja je po poklicih, ki so deficitarni tudi pri nas- zdravstvo,gradbeništvo, gostinstvo. Pogoj pri vseh je znanje nemškega jezika. LP.

0     0

Suzana Sue

Registriran uporabnikZapečkar

Iščejo se monterji za delo v Nemčiji. Več info na 040-805-295.

Kličite samo resni, z izkušnjami v montaži, z osnovami branja načrtov za montažo regal tehnike in zaželjeno je znanje nemščine.

 

 

Lp, Suzana

0     0

piuma

Gost
Poglej na portal EURES. Tam so dnevno objavljena vsa dela držav EU. nA VOLJO so ponudbe vseh profilov. Največ ponudb je seveda iz deficitarnih poklicov, tako kot pri nas, seveda. Gostinstvo, medicina, gradbeništvo. Veliko sreče pri iskanju.

0     0

senad

Gost
0     0

dejan

Gost
Pozdravljeni.Iščem delo suhomontažne gradnje KNAUF-RIGIPS .Če kdo ve za kakšnega poštenega delodajalca zveseljem sprejmem.Sem pošten,delaven z dvanajst letnimi iskušnjami.Iščem pa delo v A.Staiermark.tel.031 522 969  Hvala...

0     0

f

Gost
malo se zresni

0     0

Zenga

Registriran uporabnik
Pozdravljeni,

Po dolgem času iskanja zaposlitve v Sloveniji sem se začel ozirat po delu tudi v tujini. Star sem 33 let po izobrazbi ing. elektronike in dipl. ing. energetike, imam 11 let delovnih izkušenje v velikem podjetju ( nemški koncern ). Žal je življenje tako naneslo, da se z elektro stroko nisem ukvarjal, ker sem sprejel delo v podjetju, kjer sem delal na čisto drugem področju. Drugače sem delaven, zagnan, pošten, rad delam v timu, .... Kar me "ovira" pri tem iskanju dela v tujini oziroma zakaj okrevam je, da je moje znanje nem ( stopnja A2 ) in ang ( stopnja A2/A3 ) na osnovni ravni. Tuj jezik sem v prejšnjem podjetju uporabljal bolj pisno kot vse ostalo. Iščem pa za začetek mogoče delo v avstriji ( koroška ). Zaželjeno bi bila tudi pomoč pri integraciji ( stanovanje, birokracija,.... ).

Če ima kdo kakšno izkušnjo ali pa pozna koga kateri zaposluje bi bil vesel vaše informacije. Lahko me kontaktirate na golob.primi@gmail.com

lp

 

0     0

mirko

Gost
Iščemo delavce z znanjem montaže knaufa za delo v Nemčiji.

Interesenti naj pokličejo na tel. 040 177 006 (Mirko), da se dogovorimo za termin sestanka.

Prosim, če se  javijo samo resni kandidati.

0     0

mirko

Gost
Iščemo delavce z znanjem montaže knaufa za delo v Nemčiji.

Interesenti naj pokličejo na tel. 040 177 006 (Mirko), da se dogovorimo za termin sestanka.

Prosim, če se  javijo samo resni kandidati.

0     0

Merlin

Gost
Branko, jesil našao posao, hočeš da radiš u Austriji?

004369910841320 

0     0

Yanez

Gost
Za delo v Avstriji je potreben delovni vizum ni dovolj dovoljenje za bivanje v Slo.

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb