Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

BudgetAir nakup

Dodan: 12.09.16 @21:37:26

Ani

Gost
Živjo. Ima kdo izkušnje z nakupom letalske karte preko BudgetAir.Com?

Željene Karte so precej ugodne preko te strani, pa me zanima, če je varno, bp?

Hvala & lep popotniški pozdravček, A

0     0

Jasna

Gost
Jaz sem jih kupila letos (Qatar) in ko se je nekaj zapletlo, sem jih kontaktirala in jih nisem nikakor dobila ... Sem potem uredila s Qatarci. Jaz osebno nimam dobrih izkušenj s temi posredniki, ker če gre kaj narobe, noben noče prevzeti odgovornosti ...

0     0

DimaXY

Gost
Saj niso edini taki. Kaj pa druge firme? Ki zaposlujejo tistih 5 programerjev in se ne ukvarjajo z ničemer drugim kot Sveto Kodo? Npr. Ebay? Ryanair? Tam lahko dobiš človeka na telefon? Lahko prideš do odgovora na email? Malo morgen.

Tvegajte kjer hočete, včasih se splača, včasih se pa vrže stran precej več kot ste mislili. Predvsem pa, ko si na terenu je stres veliko hujši, ko ne veš ali imaš karto ali jo boš moral kupiti ad hoc na letališču in boš nabasal 1500 eurov stroškov samo da prideš domov. Ni prijetno.

0     0

m

Gost
Varno je. Je pa težje delat spremembe na karti če se kaj zatakne (napaka v črkovanju ali kaj podobnega). Če se ti plani ne spreminjajo in ne rabiš nič spreminjat potem kar rezerviraj. Če jim pišeš zaradi določenega problema se ponavadi odzovejo šele dan ali dva pred odhodom (moja izkušnja s podobno agencijo). Ni se pa za bati da karta "ne bi bila rezervirana"...kar se tiče BudgetAir-a..

0     0

jansi

Registriran uporabnikRaziskovalec

Spomladi sem kupoval karto z odhodom novembra in, ko so mi kakšen mesec kasneje spremenili lete (v obe smeri sem med prestopom imel za čakat po 20 ur), sem karto odpovedal in zahteval vračilo denarja. Vračilo sem prejel v roku enega tedna.

Iz tega vidika je izkušnja z bidgetair dobra. Je pa res, da sem kasneje spet preko njih kupil karte in je spet prišlo do spremembe leta (na slabše), ampak tokrat le za kakšno urco zato nisem zganjal panike. Zanimivo pa mi je, da se mi v vseh letih do sedaj, ko sem kupoval preko drugih posrednikov, nikoli ni zgodilo, da bi se mi let spremenil, letos ko sem 2x kupoval preko budget aira pa obakrat.

Ne vem ali ima to kaj veze, ali gre zgolj za slučaj.

 

Načeloma so te posredniške firme ok in velikokrat lahko dobiš karto precej ugodneje od uradnih prevoznikov zaradi pogodb in zakupljenih kart v paketih. Sploh pa te velike in znane posredniške agencije, vsaj načrtno ne bo ogoljufalo strank (sem kupoval pri vsaj 10ih različnih in nikoli večjih problemov), se pa lahko zgodijo kakšni situacijski glitchi in problemi, ki jih je treba individualno reševati in tu je potem odvisno koga dobiš na drugi strani. Tu pa ni garancije, da so na eni agenciji sami dobri, na drugi pa sami nesramni telefonisti, ki odgovarjajo na maile..odvisno s katero nogo je pač zjutraj vstal

0     0

sun

Gost
Tudi sama sem letos kupila karto preko BudgetAir. Letela sem s Qatarjem. Nobenega problema; res pa je, da tudi ni bilo nobenih nepredvidljivosti, kot so zamude leta, spremembe casa letov itn.

0     0

leonora

Gost
Kupila,plačala preko njih nakar so mi čez mesec dni sporočoli da je prišlo do napake in kart niso rezervirali ter da mi jih lahko naknadno rezervirajo vendar po drugačni ceni:240 eu dražje.Večkrat kontaktirala po mailu-odgovor vedno isti-se zgodi in ne prevzamejo krivde.Denar so mi vrnili v roku 1 meseca z vsemi stroški,ostaja pa dejstvo da jaz kart po ugodni ceni nisem več dobila ker je bilo prepozno.

0     0

m

Gost
leorna ..a pa nisi preverila na strani letalskega prevoznika (manage my booking) če je vse ok.? ..jst v roku 24 ur to storim vedno kadar kupujem preko posrednikov..

0     0

Damir

Gost
pred kratkim sem kupil/rezerviral karte za Bangkok, vse je ok, sicer sem se zatipkal pri datumu rojstva, ampak sem takoj jim pisal po mailu in so mi odgovorili da je popravljeno, sicer na strani kjer lahko preverim karte še ni spremenjeno(če sploh bo) tako da nevem če so spremenili ali ne.. naj jih ponovno kontaktiram ali kako? je že kdo imel podobno izkušnjo?(ja sem malo neroden na čase ) in pa nisem imel nikjer možnosti izbrati sedeže.. torej bova z mojo sedela vsak na svojem "eku" letala ali kako? naj jih za to tudi vprašam? hvala za info vnaprej.. Lp

0     0

Pia

Gost
https://www.jetradar.com/flights/?marker=187247 tu lahko najdete najcenej karte. brez provizij agencije!!!

Če kldo rabi 10% popust na katero koli rezervacijo prek bookinga je tuki link:

https://www.booking.com/s/20_8/uros9517

če pa kdo rabi 15 evrov popusta pa tle, kar se vam bolj splača glede na ceno namestitve:

https://www.booking.com/s/35_6/5a104707

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb