Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

začetek julija - KAM? :)

Dodan: 26.04.18 @17:19:16

SomewhereWarm

Gost
S fantom sva dobila dopust v začetku julija, vsak od naju ima budget cca 600eur za vse skupaj (letalo, prenočišče in hrana+pijača). Vedno sem nama našla kak ugoden deal, a sedaj v visoki sezoni in nekje dva meseca prej vidim da so čisto drugačne cene (pa ne gledava Hrvaške, niti Mediterana načeloma ne, ker tu so jasno cene primerne glavni sezoni). Preko določenih strani, ki ponujajo smešno poceni kombinacije sicer vsak dan zasledim kaj ugodnega, a zaenkrat še ne najin termin (prvi teden v juliju). 

Ker ne želiva it v kako evropsko prestolnico, saj sva večino le-teh že doživela in iščeva nek (ugoden) dopust ob morju, me zanima katere destinacije ima smisel gledat.. Večino iščem ročno, različne kombinacije letališč in destinacij, vendar ne najdem nič pametnega.. Za ta denar sva seveda pripravljena spat v čisto osnovni (a čisti) sobi, hotel ali B&B varianta je lahko do 3*, ne rabi biti čisto ob plaži ipd. Včasih zasledim tako ugodno Zanzibar, države srednje Amerike, JV Azije, skratka daljne destinacije, kjer pri lokalcih spiš in ješ zelo poceni, a julija?? Kakšne imate izkušnje v tistem času z dopustovanjem v daljnih krajih? Se da kaj najt vsaj za približno najin budget, tudi če je malo več? Ker jurja eur ne mislim dat, pa sem že potovala na drug konec sveta, a nikoli za toliko denarja.. očitno je bila le drugačna sezona  :/ 

Prosim za kakšne kontruktivne predloge, ker vem, da se da tudi za manj denarja dopustovat, vendar nekateri žal nimamo dosti besede glede termina dopusta v službi, ne želimo pa zaradi tega ostat doma ali dopustovati na Hrvaškem manj dni, a za isto ceno (dejansko smo vsako leto zapravili na Hrvaškem več za isto dni/termin itd.).

Aja, Grčija tudi pride v poštev!

 

0     0

To pa je budget

Gost
Hahahahahahaha. Ti to resno? Potujem v najcenejšem stilu kot je možno. Pa mi recimo v evropi ne uspe, sploh če greš z avionom, pod 400 evrov vse skupaj. Zato ne bluzi! Če dobiš karto za 250 evrov ali manj je še možno, drugače pa pozabi. Tudi če spiš& ješ v Aziji za 5 evrov, te bo letalska  skoraj vedno stala 500 evrov 

0     0

Pa še nekaj

Gost
Za ubogi teden na drugi konec sveta? To pomeni kar 5 celih dni! Jao!

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb