Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Volotea- izkušnje

Dodan: 18.05.18 @09:22:29

101099

Registriran uporabnikZapečkar

Pozdravljeni, 

 

kakšne imate izkušnje z Voloteo? Pred leti so imeli zelo slab renome (zamude, odpovedi, nobenega informiranja potnikov itd...). Je kaj bolje?

V juliju bi namreč (z manjšim otrokom) leteli iz Benetk na grške otoke. Malo preverjam, ker bi seveda iz tega razloga tudi že imeli vse rezervacije nastanitev in trajektne karte kupljene vnaprej.

Hvala vam, 

M.

 

0     0

peer

Gost
Zivjo,

lansko leto letel z njimi na Mallorco iz Benetk, sam nisem imel problemov, lahko da sem imel sreco. Taka je bila moja izkusnja. Drugace pa klasicen nizkocenovni prevoznik.

lpe

0     0

s

Gost
če so vam to glavne počitnice jaz ne bi šel z njimi, poglej si skytrax volotea,pač mnenja ostalih potnikov, če pa vam je na pol vseeno,če vam odpovejo,spremenijo pa riskiratje...

0     0

mimi

Gost
Sama nisem letela, je pa moja kolegica večkrat in je blo vse ok. Pač ja, klasični nizkocenovc, nič posebnega. Ne vem, zakaj bi morala izbira letalskega prevoznika vplivati na to, kako dolgo bo vaše potovanje, pa zakaj bi vam moralo biti vseeno/vas pretirano skrbeti glede zamud itd. Če se kar nardi, kaj dosti vpliva nimaš, pa če letiš v Rim ali pa Abu Dhabi. In ja, zamude in odpovedi itd se dogajajo. Pri vseh družbah. Drugo je pa, kako imajo družbe urejene pogoje glede potrošnikov, potnikov. Zato si le preberite drobni tisk, ko kupujete karto.
Srečno pot, več mnenj boste našli na kaki tuji spletni strani, na Tripadvisorju tudi..

 

lpm

0     0

Sasa

Gost
Slaba izkušnja..pred letom sem imela plačan let iz Benetk v Barcelono, let je bil odpovedan last minute, nisem prejela povračila..še manj pa opravičila na šalterju.

0     0

črni petek

Gost
Meni je pa eden boljših nizkocenovcev. s prtljago nikoli ni težav, letala so precej prostornejša in delujejo novejša, kot kakšen Ryanair. Če se le da, grem z njimi.

0     0

101099

Gost
Evo, smo nazaj...

Voloteo lahko le pohvalim. Nobenega "teženja" pri prtljagi, prijazni, avion čist (neprimerljivo bolj kot pri ostalih nizkocenovcih), sicer pri povratku ura zamude z odhodnega letališča, kar je razumljivo in normalno za sezono.

Ponujeno nam je bilo, da tudi ročno prtljago lahko kar takoj ob check-in-u prtljage oddamo, tako da smo to rešitev ubrali tudi za nazaj in zaobšli skrbi okrog dimenzij/tež/tekočin/škarjic itd. in vse potrebno za tisti 2 urci zbrali v torbico oz. otroški ruzak.

Vsekakor dobra izkušnja.

1     0

Prtljaga za 2 na Vol

Gost
Hej!

Midva potujeva oktobra z Voloteo na dopust in bova imela samo en kovček cca 20kg. Kakor sem razumela njihova določila glede tega, nama ni treba tega dodatno prijavit ob rezervaciji poleta niti doplačat. Ali se motim? 

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb