Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Napačno podana cena

Dodan: 13.09.18 @21:02:32

Goopti

Gost
Lep pozdrav!

Pred dnevi sem kontaktirala po mailu goOpti za ceno do letališča Malpensa v Milanu oz. pri Milanu (od LJ) in mi je ta njihova svetovalka ali karkoli že je, napisala ceno 48eur za obe osebi ena smer! Ko sem iste podatke vnašala na njihovi uradni strani, je tam s povratno naneslo namesto 100eur kar 195eur! Ker je v mailu jasno razvidno vprašanje ali je cena 48eur res za dve osebi v eno smer (in ne po osebi!), je rekla da velja za 2 osebi. Ali sva neumna, da midva to razumeva kot 48eur za oba v eno smer in ne 100eur za oba v eno smer? Ni prvič, da koristim to vrsto prevoza, a s to firmo se še nisem vozila in se mi je zdelo nekoliko poceni, a glede na to kako so vedno zasedeni sem mislila da zaradi polnega kombija nanese nižja cena. 

Zame je to zavajanje, saj sem danes pred rezervacijo bila fino neprijetno presenečena ob spoznanju, da je cena enkrat višja. Ve kdo za kater drug ZANESLJIV in nekoliko ugodnejši prevoz do letališča v Milanu? Cena za oba je skoraj tako visoka kot naju stane letalska karta v ZDA in nazaj, kar se mi zdi absurdno. v Milano sem že vozila in ni tako strašno daleč, a ne veva kje bi puščala avto tam, poleg tega je parking sigurno drag, če bi kje na varnem pustila 5 dni avto.

0     0

Goopti

Gost
No, samo da omenim kako se je oz. se na koncu ni razpletla zgodba - gospodična na drugi strani maila je priznala napako, ki jo je napisala in se izgovorila na tiskarski škrat (my ass, ker sem jo takrat še enkrat vprašala, če drži ta cena za OBA), a je to odgovorila v enem samem stavku, tisti del, ali nama zaradi zavajanja s ceno prodajo to pot po ceni, katero so nama napisali, pa je gladko ignorirala.

Goopti pri meni vnadaljnje torej odpade, kar je škoda za njih, saj s partnerjem dosti potujeva, oz. tudi ama potujem že od nekdaj veliko, tako da so mene in moje bližnje kot stranke sigurno izgubili. Izgleda imajo že preveč posla in jim je vseeno.

0     0

BR

Gost
Ker veliko potujeta.. verjetno vesta kakšne so cene prevozov do bližnjih letališč ane? Torej vama je jasno, da so prevozi do Milana 40 eur+/osebo v eno stran.. Še na prevoz.org se ponujajo takšne cene.. Gospa se je pač zmotila.. vidva pa tudi, če sta mislila prit zastonj do letališča

Vse te stroške je treba vključiti v ceno potovanja... eni pa vidijo poceni avio karto in jih pol kap zadane, da je treba še to in ono, pa spat pa jest pa okrog se premikat..

Predlagam, da gresta s svojim avtom in ponudita prevoz še komu za super ugodno ceno npr. 10 eur/osebo v obe strani

Lp Barbi

1     0

Nadja

Gost
Ne vem če vozi Igoline iz Lj. Zelo zadovoljna.

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb