Kam te nesejo krila?

Mednarodni jezikovni kamp Greenhill

Kamp Greenhill je izobraževalno središče na prostem, ki se nahaja na pobočjih planine s čudovitim razgledom na morje, le korak stran od plaže, zaradi česar je idealna lokacija za preživljanje poletja. Otroci lahko izbirajo med dvema osnovnima programoma v kampu, in sicer Adventure & Survival Camp ter Language Camp. Ne glede na izbiro programa, bo obisk kampa Greenhill na Severnem Irskem nepozabna dogodivščina z razburljivimi aktivnostmi ter izleti v družbi novih prijateljev s celega sveta.


Starost

10 - 16 let

Namestitev, aktivnosti in tečaj

Udeleženci so nameščeni v tradicionalne lesene koče, kjer si sobo delijo še s tremi drugimi. Vsako izmed bivališč je opremljeno z tremi spalnicami, kopalnicami, čajno sobo, skupno sobo ter balkonom s pogledom na morje. Lokacija bo navdušila vse, ki prosti čas radi preživljajo v naravi. V neposredni bližini se nahaja tudi kar nekaj znamenitosti, kot so Velikanova pot (Giant's Causeway), najvišja gora pokrajine Slieve Donard in park ameriških ljudstev Ulster. 

Pri prijavi izbirate med dvema kampoma, Adventure & Survival Camp in Language Camp. Prvi se osredotoča na pustolovske aktivnosti, kot so hoja po vrvi, plezanje, kajakaštvo, učenje navigiranja brez kompasa, nočni pohod, itd. Drugi pa je primeren za vse, ki želijo izpopolniti svoje znanje angleškega jezika. Sposobnost komuniciranja v tujem jeziku je neprecenljiva, saj otrokom omogoča, da sklenejo prijateljstva s sovrstniki s celega sveta. Vse jezikovne tečaje izvajajo učitelji, katerih materni jezik je angleščina. Vsako skupino sestavlja le 12 otrok z enako stopnjo znanja angleščine, zato ima učitelj možnost, da se posveti vsakemu posebej. 

Neposredna okolica ponuja veliko možnosti za gibanje. Dan se začne z jutranjo telovadbo ali pa za tiste malce bolj »trdožive«, s plavanjem v hladnih naravnih vodnih vrelcih v bližini. Ponujena je možnost koriščenja veliko različnih klasičnih športov, kot so nogomet, odbojka in drugih ekipnih športov. Otroci pa se imajo možnost preizkusiti v vožnji s kanujem, »Laser Tage-u«, plezanju, hoji po vrvi in kanjoningu.  Ob večerih pa so organizirane tematske prireditve, kot je denimo plesni večer, večer talentov, druženje ob kresu, itd.

Brošura in cenik kampa Greenhill

Datumi in cene (2019)

Dvotedenski kamp  Cena
21.7. - 3.8.2019 1345 €
Dodatni tečaji in opcije  Cena
Bear Grylls Survival Academy* brezplačno!
Angleški jezikovni tečaj* brezplačno!
Airport Transfer Belfast 75 € / one-way 
Airport Transfer Dublin 60 € / one-way 
Camp Adventure hoodie  45 € 
*pri prijavi izberete vrsto kampa, ki ima vključen program Survival ali jezikovni tečaj  

Za več informacij in rezervacijo pokličite na 01/239 16 87 ali pišite na camp@stapotovanja.com.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb