Kam te nesejo krila?

 Aktivne poletne počitnice za otroke!

Camp California se nahaja na prečudoviti jadranski obali le 30 minut od Zadra in 2 uri iz Splita. Kamp se nahaja zraven turistične vasice Pakoštane.

Plaža

Plaža je vsekakor najboljši del kampa!Skoči na naše napihljive pomole, odpelji se z banano, s kajakom alikanujem, izvežbaj se v surfanju in jadranju ali pa se preprosto prepustičisti in topli vodi.

Aktivnosti na kopnem

V kampu je na voljo cel kup "kopenskih" aktivnosti, med drugim nogomet, lokostrelstvo, odbojka, tenis, rugby, kriket, baseball in ameriški nogomet.

Likovne in umetniške aktivnosti

Kaj pa tisti malo bolj kreativni?  Kampponuja ogromno kreativnih aktivnosti, med drugim likovno vzgojo,glasbo, dramski krožek, fotokrožek, videoprodukcija, ples ter eksotičnanovozelandska aktivnost - poi spinning.  

Teen Adventure program

Teen Adventure je poseben program za malo starejše - od 14. do 17. leta. Vključujeogromno izletov, pohodov, rafting, raziskovanje jam, kolesarjenje,plezanje itd.

Več o programu ...

Osebje

Vsako leto se raje vrača v kamp. Resnično je čudovit kamp in tudi osebje je super. Hvala za ponovno odlično poletje.

Naši mentorji z velikim veseljem pridejo vsako leto iz 20-ih različnih držav, da preživijo poletje na Hrvaškem in naredijo kamp California resnično mednaroden. Velika večina prihaja iz angleško govorečih držav, kot so: Združene države Amerike, Avstralija, Nova Zelandija, Južna Afrika, Kanada, Anglija, Škotska in Irska. V kampu so tudi mentorji iz različnih držav, iz katerih prihajajo kamperji, da pomagajo reševati morebitne težave pri sporazumevanju. Naši mentorji so učitelji, trenerji, mladinci, dijaki in študenti ter vsekakor odlični vzorniki za vaše otroke. 

 

Higgy je direktor našega poletnega kampa. Velikokrat se pridruži pri skupnih igrah in je neskončno zabaven! Higgy pravi: “Kamp je najčudovitejši kraj na svetu!

Maja Antonic je odgovorna za vpis kamperjev in gladko delovanje pisarne skozi zimske in poletne mesece. Maja je z nami že od leta 2005 in si ne predstavlja preživljanja poletja kjerkoli drugje na svetu.

Anya Dobromirova in Andy Forsyth bosta z nami spet to poletje za organizacijo dnevnih in fantastičnih večernih aktivnosti ter aktivnosti ob vikendih. Za Anyo bo to že osmo poletje v kampu California, za Andya pa četrto.

Helena Kovacevic je iz Zadarja in se vrača v kamp California tretje poletje. Začela je leta 2010 kot nadzornica kabin in vodja umetnosti. Trenutno je zaposlena v hrvaški pisarni, kjer skrbi za naše družine iz Hrvaške in dela v administraciji čez poletje. 

Sprehod po kampu

Seznam aktivnosti

Slike iz kampa

Cene in termini

>>PRIJAVA<<

Pogosto zastavljena vprašanja

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb