Kam te nesejo krila?

Potovanje okoli sveta

Tako potovanje si želi vsakdo, izpelje pa ga le peščica srečnežev. Danes ta podvig ni več tako oddaljena želja, saj si ga lahko privošči praktično že vsak. Potovanje okoli sveta lahko traja od dveh mesecev pa vse tja do enega leta. Potovanje se prilagaja tebi in s pomočjo agencije STA potovanja je takšno potovanje še bolj prilagojeno tvojim željam in potrebam. Na voljo boš vedno imel našega agenta, ki bo poskrbel za tvojo rezervacijo letov, nepredvidene spremembe poti ali nesporazume, ki bi lahko nastali z letalskimi družbami. Na voljo imaš namreč 24-urno brezplačno telefonsko podporo. Se sliši dovolj mikavno, da raziskuješ dalje? Da, definitivno! Odpri svoje srce in sledi svojim sanjam.

No, pa dovolj besedičenja, preidimo direktno na akcije. Pripravili smo že nekaj super kombinacij. Katera opcija je zate najboljša?

Popolna kombinacija popotništva in počitnic. Od mestnega raziskovanja, do potapljanja na rajskih otokih. Doživetje, a hkrati popoln odklop. Primerna kombinacija tako za pustolovce kot adrenalinske športnike ali gurmane. Doživiš lahko vse, odpraviš se na adrenalinski plezalni pohod v Aucklandu in hip zatem že plešeš v festivalski mesečini na Fidžiju. Si večji ljubitelj odlične tajske hrane ali slastnih burgerjev? Ni pomembno, na tvojem krožniku se bo tako ali tako znašlo vse.

Izziv potovanja: Drzni si premagati strah in skoči z bungeejem iz Kawarau Bridgea v Novi Zelandiji

Dodatni postanek: možnost postanka še v Colombu (na poti v Bangkok) in Moskvi (na poti iz LA-ja v Benetke)


Za vse, ki so se vedno želeli izgubljati v velikih svetovnih mestih ter doživeti blišč in utrip kaotičnih metropol. Kombinacija letov zajema ravno pravo dozo adrenalina, raziskovanja, zabave in sprostitve. Glavni šoping te čaka v Dubaju, kjer boš lahko ugodno nabavil/a vse, kar potrebuješ za preostanek potovanja, potem pa se nadaljuje pot preko Tajske, Avstralije in Nove Zelandije, kjer te čaka nepozabno raziskovanje naravne dediščine. Zaključiš v sončni Kaliforniji, kjer se lahko lotiš surfanja ali pa se odpraviš na okusni potep po vinskih poteh.

Izziv potovanja: Poskusi pečeno kobilico ali hrošča na food marketu v BangkokuZakaj je to potovanje pravo zate? Ker si vedno želel novo leto preživeti v kopalkah in sedaj ti to tudi omogočamo. Ponujamo ti možnost preživljanja novega leta v Sydneyju, ki ga boš skupaj s številnimi lahko preživel na plaži. Prav tako se izogneš glavni sezoni na Tajskem in dežju v času praznikov na Baliju. In se namesto tega noro zabavaš ob helikopterski vožnji čez Darwin ali ob poslušanju odličnega koncerta v Sydneyju. Potovanje pa lahko zaključiš glamurozno - v Los Angelesu na podelitvi Oskarjev.

Izziv potovanja: Nauči se surfat in si privošči tečaj na Baliju


Če te mikajo čari svetovnih metropol in bi rad na lastni koži preizkusil utrip živahnega Bangkoka, ležernega Sydneyja in zvezdniškega Los Angelesa, potem je paket City Hopper pravi zate. Eno potovanje, število dni po tvoji izbiri in 6 mest, ki čakajo, da jih spoznaš. Pri nas ti poleg letalske karte uredimo tudi prenočišča in aktivnosti v posameznem mestu, da bo potovanje karseda udobno in nestresno. Torej … kdaj odrineš?

Izziv potovanja: Ko boš v Aucklandu, obišči lokacije snemanja Gospodarja prstanov. Mogoče najdeš tam kaj posebnega!


Te lahko prepričamo v enega … quickieja? ;) Mislimo seveda na hiter potovalni skok - štiri mesta in tri države. Od ravno prav orientalskega Istanbula do sončnega Los Angelesa, pa naprej do živahnega Honoluluja in potem do visokotehnološkega Seula. Seveda si lahko pot okoli sveta ustrezno podaljšaš in si v vsaki državi ogledaš še kaj več – mi smo vedno tu zate, da ti priporočimo še kakšno zanimivost in aktivnost več.

Izziv potovanja: Vsa mesta v tem potovanju gostijo svoje maratone – udeleži se vsaj enega od njih. OK OK, lahko tudi kot navijač. ;)


Veseli bomo tvojih vprašanj in mnenj na naš mail info@stapotovanja.com. Lahko nas pa seveda tudi pokličeš na 080 47 42 ali se oglasiš v agenciji na naslovu Ajdoviščina 1 v Ljubljani.

Oddaj povpraševanje

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb