Kam te nesejo krila?

Lizbona in Porto :: STA namig

Letalska karta

Preveri ugodno ponudbo povratnih letalskih kart za Lizbono in Porto ali oddaj povpraševanje za izbran termin. Za ponudbo nizkocenovnih letalskih prevoznikov, nam piši na info@stapotovanja.com ali pokliči na 01 439 16 90.

Porto

Celodnevni ogled doline reke Douro :: 80 € 

Popeljejo vas v osrčje portugalskega podeželja, skozi bogata vinorodna območja do mesta Pinhao, kjer se lahko opcijsko vkrcate tudi na ladjico po reki Douro (dodatno doplačilo 10€). V turi je vključen transfer iz hotela, prevoz z vodičem, voden obisk dveh vinskih kleti s pokušino vina in tipično portugalsko kosilo.

Porto – dvodnevni ogled mesta s turističnim avtobusom& enourna vožnja z ladjico po reki Douro&obisk vinske kleti :: 24 €

Lizbona

Lisboa Card -že od 18,50€ naprej

Gre za multifunkcijsko kartico s katero imate neomejen dostop do javnega prevoza, možnost prostega obiska 23-ih muzejev oz. zgodovinskih objektov. Hkrati pa vam kartica prinaša še dodatne popuste za določene muzeje, znamenitosti in atraktivnosti (npr. 15% popusta na Ocenario, 15 % na živalski vrt in še mnogo drugih popustov).

Lizbona – Experience Lisbon Walk :: 36 €

Izhodišččna točka ogleda je trg Restauradores, kjer se dobite z lokalnim vodičem. Najprej se ustavite v soseski Mouraria, ki velja za stičišče različnih kultur "melting pot". Nadaljujete z odkrivanjen glavnih mestnih znamenitosti, ustavite se v manjših lokalnih pekarnah, kjer imate tudi pokušino različnih portugalskih slaščic. Prav tako boste na poti poskusili tradicionalni sir, lokalno marmelado in kozarček portovca. Pot zaključite ob reki Tejo, kjer boste še poskusili svežo ulovljeno morsko hrano. Pri tej turi vas želijo spoznati s predeli Lizbone, ki jih večina turistov ne obišče in predstaviti vam želijo tipično portugalsko hrano in pijačo.

Lizbona – Sintra, Cabo de Roca, Cascais in Estoril :: 59 €

Sintra je kraj, ki ga ob obisku Lizbone ne smete izpustiti. Pot se nadaljuje naprej do najzahodnješe točke Evrope Cabo de Roca. Na poti nazaj se pa ustavite v Cascaisu in Estorilu.

Lizboa- Fado show - portugalski tradicionalni glasbeni žanr (50-minutna predstava) :: 17 €

Vse cene so informativne narave in se lahko spreminjajo glede na ponudnika in valuto. Za vse ostale informacije smo na voljo na info@stapotovanja.com ali 080 47 42.

Lonely Planet vodič!

Katere vodiče imamo na zalogi?

  • Lisbon Encounter
  • Pocket Lisbon

Rezerviraj sam!

Dnevne ture in izlete lahko rezerviraš tudi preko spodnjih povezav. Preveri ponudbo:

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb