Kam te nesejo krila?

Kruger Safari


Highlights: God’s Window, Kruger National Park, Johannesburg, Panorama Route: Three Rondavels, Bourke’s Luck Potholes, Blyde River Canyon, Panorama Route

Odpravi se na štiridnevno raziskovanje divjine! V štirih dnevih boš imel v posebej prilagojenih vozilih dovolj priložnosti, da opaziš najbolj značilne prebivalce parka, ogledal pa si boš tudi Bourke’s Luck Potholes, God's Window in Three Rondavels – tri znamenitosti, ki so del kanjona Blyde River, ki spada na Unescov seznam svetovne dediščine.

Potovanju lahko ob plačilu dodaš paket aktivnosti, ki vsebuje nekatere izmed najbolj priljubljenih dogodivščin. Če se za paket ne odločiš, imej v mislih, da so te aktivnosti vseeno vključene v urnik potovanja.

Itinerarij

Dan 1: Johannesburg – Narodni park Kruger

Zgodaj zjutraj se boš iz Johannesburga skozi provinco Mpumalanga odpravil do parka Kruger. Na poti se boš ustavil na God's Window, razgledni točki, ki ponuja spektakularen razgled na širno pokrajino pod teboj. Zvečer se boš sprostil ob tradicionalnem plesu in večerji ob tabornem ognju.

Dan 2: Narodni park Kruger

Pred imetniki paketa aktivnosti je dan, posvečen safariju. V odprtem vozilu na štirokolesni pogon boš občudoval prekrasno okolico. Fotoaparat imej pri roki in poskušaj v objektiv uloviti izmuzljivih Velikih pet - slona, leva, leoparda, nosoroga in bizona!

Dan 3: Narodni park Kruger

Če si izbral paket aktivnosti, boš danes dan začel z jutranjim sprehodom, nato te čaka še ena safari vožnja, zvečer pa povratek v tabor in še večerni ogled parka.

Dan 4: Narodni park Kruger – Johannesburg

Zjutraj se boš poslovil od parka in se odpravil na pot do Johannesburga. Ta vodi po spektakularni panoramski poti s postankom v kanjonu Blyde River in ogledom pravih umetnin narave – kamnitih skulptur Bourke’s Luck Potholes. Tvoje potovanje se konča v Johannesburgu na posestu Belvedere. Posest s štirimi zvezdicami popotnikom omogoča, da doživijo deželo na najboljši možni način. Odločiš se lahko za tradicionalno večerjo, s katero se boš poslovil od »črne celine«. 

 

Kaj je vključeno

 • popoldanska safari vožnja po parku in
 • ogled kanjona Blyde, God's Window in Bourke’s Luck Potholes;

Dodatne aktivnosti

 • celodnevni safari,
 • jutranji pohod in
 • večerna safari vožnja.

   Hrana, bivanje in dodatni stroški

   • 3 nočitve v šotorih (2 osebi)
   • 3 zajtrki, 3 večerje
   • paket aktivnosti: 152 €

   Te zanima več? Pokliči 080 47 42, piši za informacije iz prve roke ali se oglasi v poslovalnici. 


   Oddaj povpraševanje
   Koda potovanja: N-NJJ

   Potovanja

   All we do is travel

   Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

   STA potovanja
   Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

   080 47 42

   info@stapotovanja.com

   Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

   LJUBLJANA
   T: 01/ 439 16 90
   T: 01/ 439 16 91
   M: 041 612 711
   L: Ajdovščina 1, Ljubljana

   ZAGREB
   T: +385 1 488 63 40
   M: +385 99 488 63 40
   F: +385 1 488 63 45
   L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb